Cafetariaregeling en de fiets0% btw voor zonnepanelen op woningen vanaf 1 januari 2023Hypotheekrenteaftrek 2023Kabinet gaat investeringen mkb aanjagenVanaf 1 januari 2024 2 tarieven in box 2 van de Wet IB 2001Uitfaseren fiscale oudedagsreserveKabinet helpt ondernemers door ruimer uitstelbeleid BelastingdienstMiddelingsregeling wordt per 1 januari afgeschaftVerhoging onbelaste reiskostenvergoedingOverdrachtsbelasting bedrijfspanden stijgt

Dienstverlening

U als ondernemer bent zelf al druk bezig met uw bedrijfsvoering. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat de administratie van uw onderneming in goede handen is. En zelfs veel meer dan dat. Vanzelfsprekend bieden wij u een correcte verzorging van de administratie en jaarrekening. Maar we hechten groot belang aan de vertaalslag die wij samen met u kunnen maken naar aanleiding van uw administratie. Dat geeft betrokkenheid bij u als ondernemer.
Zowel de ondernemer als ook de particulier ontvangt een aangiftebiljet en moet dus regelmatig aangifte doen. Met onze actuele kennis van zaken verzorgen wij alle soorten belastingaangiften voor u. Ook voor het aanvragen of wijzigen van toeslagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Klanten in bedrijf