Nieuwe internetsite voor gedupeerde ouders kinderopvangtoeslagBeantwoording Kamervragen over zelfstandigen die net buiten de Tozo vallenKabinet werkt aan ander voorstel box 3Verlenging Tozo 2 tot 1 oktober Met online formulier bijzonder uitstel van betaling aanvragen en verlengen (update)Aanvragen verlenging bijzonder uitstel van betaling kan vanaf 2e helft juniSteunpakket voor zelfstandig ondernemers verlengdBtw nultarief op mondkapjesBtw-tarief tennislesVerlaging gebruikelijk loon bij omzetdaling

Dienstverlening

U als ondernemer bent zelf al druk bezig met uw bedrijfsvoering. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat de administratie van uw onderneming in goede handen is. En zelfs veel meer dan dat. Vanzelfsprekend bieden wij u een correcte verzorging van de administratie en jaarrekening. Maar we hechten groot belang aan de vertaalslag die wij samen met u kunnen maken naar aanleiding van uw administratie. Dat geeft betrokkenheid bij u als ondernemer.
Zowel de ondernemer als ook de particulier ontvangt een aangiftebiljet en moet dus regelmatig aangifte doen. Met onze actuele kennis van zaken verzorgen wij alle soorten belastingaangiften voor u. Ook voor het aanvragen of wijzigen van toeslagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Klanten in bedrijf